Toimitusehdot

Ehdot koskevat asiakkaiden kaikkia tilauksia

Seuraavat ehdot koskevat kaikkia kuluttajamyyntiä www.motordoctor.fi portaalin avulla, jotka mukaan eivätkä kuulu kaupalliseen eivätkä itsenäiseen ammattitoimintaan. Klikkaamalla "Ostaa" (pakollinen tilaus) Wemax Group GmbH & Co.KG («me") tunnustamme myynti-, toimitus-ja maksuehdot ja sovellamme niitä muihin meidän ja asiakkaan ("Sie") välisiin suhteisiin: sopimuksen kieli on saksa.

1. Tilauksen käsittely

Tilattaessa saat automaattisesti sähköpostitiedotuksen, jossa on luettelo tilattuja tavaroita, toimitusehtoja, maksutapoja ja -ehtoja sekä peruutusehtoja. Kauppasopimusta pidetään voimassa vain tavaran toimituksen jälkeen. Tiedot tilauksistasi säilyy meillä sopimuksen päätyttyä. Jos olet menettänyt tietoja tilauksissasi, ota yhteyttä meidän kanssa sähköpostitse, faksilla tai puhelimitse. Lähetämme sinulle tietojen jäljennös. Ennen tavaran lähettämistä voit milloin tahansa lisätä tai korjata tilauksesi. Käytä palaute tai lähettää ilmoitus sähköpostitse.

2. Tilauksen peruutus

Kuluttajilla on tavaroiden verkkokaupassa siviililain (BGB) 13 §:n nojalla lakisääteinen peruuttamisoikeus seuraavan tiedotteen mukaisesti.

Kuluttajan peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus neljäntoista vuorokauden kuluessa syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisaika on neljätoista vuorokautta siitä päivästä, kun te olette tai kolmas osapuoli (muu kuin tavarankuljettaja) teidän puolestanne on ottanut haltuunsa viimeisen tuotteen.
Käyttääksenne peruuttamisoikeuttanne teidän on ilmoitettava meille (Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berliini, Saksa, faksinumero: +49 30 208 478 250, sähköpostiosoite: [email protected]) yksiselitteisesti (esim. postitse lähetetyllä kirjeellä, faksilla tai sähköpostilla) päätöksestänne peruuttaa tämä sopimus. Voitte käyttää oheen liitettyä peruutuksen lomakemallia, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisaikaa noudatetaan, kun lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeutenne käyttämisestä ennen peruuttamisajan umpeutumista.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, meidän on palautettava kaikki teiltä saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (paitsi koituneita lisäkustannuksia, jos olette valinnut muun kuin tarjoamamme edullisimman vakiotoimitustavan), viipymättä ja viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun olemme saaneet ilmoituksenne tämän sopimuksen peruuttamisesta. Palautamme maksun samalla maksutavalla, jota käytitte ostotapahtumassa, ellemme ole nimenomaisesti sopineet teidän kanssanne muusta. Teille ei koidu kustannuksia maksun palautuksesta.

Jos tavara voidaan palauttaa normaalina postilähetyksenä:

Voimme kieltäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme saaneet tavaran palautuksen tai olette osoittanut lähettäneenne tavaran meille takaisin, sen mukaan, mikä näistä on aikaisempi.
Tavara on palautettava meille viipymättä ja viimeistään neljäntoista vuorokauden kuluessa siitä päivästä, kun ilmoititte meille tämän sopimuksen peruuttamisesta, lähettämällä tai tuomalla se seuraavaan osoitteeseen: Autodoc GmbH (Retoure - Lager R) Rhinstraße 132, 12681 Berlin, Saksa.

Määräaikaa noudatetaan, kun lähetätte tavaran neljäntoista vuorokauden kuluessa. Tavaran palauttamisen välittömät kulut tulevat teidän maksettaviksenne.

Jos tavaraa ei voida palauttaa normaalina postilähetyksenä (esim. varaosat, joita ei voi paketoida):

Joudutte korvaamaan tavaran mahdollisen arvonmenetyksen vain, jos arvonmenetys johtuu käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaran ominaisuuksien tai toimivuuden tarkastamiseksi.

– Tiedote peruuttamisoikeudesta päättyy –

Peruutuksen lomakemalli

(Jos haluatte peruuttaa sopimuksen, täyttäkää tämä lomake ja palauttakaa se meille.)

- Vastaanottaja: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berliini, Saksa, faksinumero: +49 30 208 478 250, sähköpostiosoite: [email protected]
- Peruutan/Peruutamme (*) täten tekemäni/tekemämme (*) sopimuksen seuraavien tavaroiden ostosta (*)/seuraavien palvelujen suorittamisesta (*)
- tilauspvm (*)/saapumispvm (*)
- kuluttajan/kuluttajien nimi
- kuluttajan/kuluttajien osoite
- kuluttajan/kuluttajien allekirjoitus (ainoastaan paperilla tapahtuvassa ilmoituksessa)
- päivämäärä
________
(*) tarpeeton yliviivataan.

Peruuttamisoikeuden poikkeukset

Peruuttamisoikeuteen on lakisääteisiä poikkeuksia (Saksan siviililaki BGB:n 312g §), mutta pidätämme oikeuden vedota seuraaviin määräyksiin: Peruuttamisoikeutta ei ole sopimuksissa sellaisten tuotteiden toimittamisesta, jotka eivät ole esivalmistettuja ja joiden valmistuksessa kuluttajan yksilölliset valinnat ja määritykset ovat keskeisiä tai jotka on selvästi suunniteltu kuluttajan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan.

Peruutusoikeutta ei ole sellaisen tavaran toimituksessa, joka on toimituksen jälkeen sekoitettu ominaisuuksiensa vuoksi peruuttamattomasti muun tavaran kanssa.
Lisäksi huomautamme, että Saksan siviililain (BGB) 357 §:n 7 momentin 1 kohdan nojalla teidän on korvattava meille sellaisesta käsittelystä johtuva arvon menetys, joka ei ole välttämätöntä tavaran ominaisuuksien tai toimivuuden tarkastamiseksi. Oikeuskäytännön mukaan ajoneuvon osien asentaminen ei ole välttämätöntä.

3. Kulutukset, tavaroiden kuljetus ja toimitus

Kuljetus Suomi:

Toimitusmaksu alle 300,00 € tilauksille on 10,95 €. Me tarjoamme ilmaisen toimituksen, jos tilauksen summa ylittää 300,00 € (paitsi toimitus ulkomaille ja erityistapaukset – ylimitoitettu rahti ja panttaus).

Toimituskulut saarille ja alueittain

Åland / Ahvenanmaa 13,00 €

Jos käytät jotain seuraavista maksutavoista: Pankkisiirto, PayPal, Luottokortti tai Klarna, sinulta ei peritä ylimääräisiä toimikuluja.

Kuljetus Suomi ulkopuolelle:

Toimituskulut ulkomaille on luetteloitu alapuolella, ja ne ovat voimassa riippumatta tilauksen suuruudesta ja tulevat maksettaviksi hinnaston mukaan.

Suomi
10,95
Alankomaat 9,95
Andorra 35,00
Arabiemiirikunnat 120,00
Argentiina 165,00
Belgia 9,95
Bosnia ja Hertsegovina 40,00
Britannia 8,97
Bulgaria 9,82
Dominikaaninen tasavalta 165,00
Ecuador 165,00
Egypti 75,00
Espanja 9,95
Etelä-Afrikka 1000,00
Färsaaret (DK) 14,86
Intia 120,00
Irlanti 30,00
Islanti 40,00
Israel 75,00
Italia 9,95
Itävalta 9,95
Kenia 165,00
Kolumbia 165,00
Kreikka 9,95
Kroatia 15,00
Kypros 35,00
Latvia 15,95
Liechtenstein 30,00
Liettua 15,95
Luxemburg 9,95
Makedonia 40,00
Malta 30,00
Meksiko 120,00
Moldova 40,00
Monaco 40,00
Mosambik 165,00
Norja 19,35
Panama 165,00
Portugali 9,95
Puerto Rico 120,00
Puola 6,10
Ranska 9,95
Romania 9,86
Ruotsi 9,19
Saksa 6,95
Sambia 165,00
San Marino 20,00
Serbia 40,00
Slovakia 9,95
Slovenia 9,95
Sveitsi 31,37
Tanska 10,21
Tšekki 9,85
Turkki 75,00
Unkari 8,30
Uruguay 165,00
Viro 15,95
Yhdysvallat 100,00

Ylimääräisiä kuluja ylimitoitetusta rahdista:

Seuraavat lisäosat katsotaan ylimitoitetuksi rahdiksi: katalysaattori, putkisto, äänenvaimennin, racing pakoputket, kynnysarvosäädin, lokasuoja, polttoainetankki, ohjaussiipi, asuntovaunun liitin (vetokoukku), etu konepelti, moottoritilan kansi, moottorisuojus, moottoritilan eriste sekä puskuri.

Ylimitoitetun rahdin kuljetusta Suomeen ei suoriteta!

Tilaavievien tavaroiden toimitus Saksan sisällä:
1) Kollektorin, katalysaattorin, äänenvaimentimen sekä pakoputkien kuljetusmaksuun lisätään 5,00 € ylimitoitetun rahdin hintaa
2) Kynnysarvon säätimen, polttoainetankin, lokasuojan, ohjaussiiven sekä puskurin kuljetusmaksuun lisätään 10,00 € ylimitoitetun rahdin hintaa
3) Konepellin, asuntovaunun liittimen (vetokoukun), moottoritilan kannen, moottorisuojuksen sekä moottoritilan eristeen kuljetusmaksuun Saksassa lisätään 15,00 € ylimitoitetun rahdin hintaa.

Lisäkuljetusmaksut ylimitoitetusta rahdista ulkomaille (muut maat):
Alankomaat: 26,95 €
Belgia: 26,95 €
Italia: 46,95 €
Itävalta: 26,95 €
Luxemburg: 26,95 €
Ranska: 36,95 €
Ruotsi: 46,95 €
Slovakia: 30,95 €
Sveitsi: 26,95 €
Tanska: 36,95 €
Tšekki: 20,95 €

Lisämaksu ylimitoitetusta rahdista on voimassa kullekin tuotteelle. Huomaa: ylimitoitetun rahdin kuljetus maihin, joita ei ole mainittu tässä listassa, ei ole mahdollinen.

Kaikki mainitut hinnat sisältävät lain mukaisen arvonlisäveron (ALV), joka on 24%.

Ilmaisen expertcheck -vaihtoehdon valitseminen lisää toimitusaikaa 24 tunnilla.

4. Maksuehdot

Pankkisiirto:
Maksun summa siirretään meidän osoittamalle pankkitilille.
Tilausta toimitetaan heti maksun saatuaan. Muista, että pankkisiirto kestää 3 työpäivää, mitä voi viivästyttää toimitusta. Siinä tapauksessa jos emme saa mitään maksua tilillemme 14 työpäivän kuluessa, tilausta peruuntuu automaattisesti.

PayPal:
Tilauksen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan PayPal. Ole hyvä, rekisteröidy ja maksa. Jotta maksaa PayPal, tarvitset PayPal -tilin. Lisätariffeja ja maksuja ei ole edellytetty.

Luottokortti:
Kun valitset luottokortin maksutavaksi, klikkaa ”Osta”. Tämän jälkeen sinut ohjataan suojatulle sivulle, jossa voit valita luottokortin tyyppi. Lopuksi, sinun on syötettävä oikeat korttitiedot ja vahvistettava maksusi. Summa veloitetaan kortiltasi kun tilauksesi on valmis.

Laskusuoritus:
Käyttääksesi Klarnaa me tarjoamme sinulle Suomessa varten hankittavaksi erillisen tilin, jota voit käyttää maksumenetelmänä. Kun käytät Klarnaa maksutapana, sinun ei koskaan tarvitse ilmaista pankkitilisi tietoja, ja maksat tavaroista vain, kun olet saanut ne. Toimitus laskutusosoitteeseen ei ole mahdollinen, jos se poikkeaa lähetysosoitteesta (laskutus- ja lähetysosoitteen on oltava identtiset). Pahoittelemme tätä vaivaa.
Kun suoritat ostoksesi käyttäen Klarnaa, saat tavarat aina ensin ja sinulla on 14 päivää aikaa maksaa lasku.
Klarna todentaa ja arvioi määritellyt käyttäjätiedot sekä hoitaa asianmukaisesti tiedonsiirron toisiin yrityksiin ja taloustietoyrityksiin (jotka tarjoavat tietoa yrityksen maksukyvystä). Jos kuluttajan maksukyky ei ole luotettava, Klarna AB voi keskeyttää maksun suorituksen Klarnan kautta ja ehdottaa vaihtoehtoista maksutapaa. Määritellyt tietosi käsitellään tietosuojan määräysten mukaisesti eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille mainontaa varten.

5. Omistusoikeuksen pidätys

Tavarat pysyvät meidän omaisuudessamme, kunnes niitä ei makseta kokonaisuudessaan.

6. Takuut

Takuun lakiehdot koskevat tätä sopimusta. Takuuaika on 24 kuukautta alkaen tavaran toimituksen päivästä. Ainoat poikkeukset ovat seuraavissa tilanteissa: vaurioittamiset normaalista kulumisesta, väärinkäytöstä, huollon puutteesta tai väärästä huollosta. Takuu ei kata vikoja tai vahinkoja, jotka johtuvat väärästä tai epäasianmukaisesta käytöstä (asennuksesta), käyttöohjeiden laiminlyönti tai asiaankuulumattomasta ja huolettomasta käytöstä. Takuu raukeaa, jos teet työtä ja/tai osien korjausta henkilökohtaisesti tai käytät taidottomien henkilöiden palveluja mitä, on johtanut tilan heikkenemiseen eli vian tai toimintahäiriön pahentamiseen. Kun kyseessä on takuu, saat päättää, miten tulet suojaamaan omia oikeuksia: voit valita vian poisto (korjaus) tai muun tavarayksikön toimittaminen (jälkikäteinen täyttäminen). Jos jälkikäteisesti valittu tyyppi liittyy tarpeettoman korkeisiin kuluihin, vaatimuksia rajoitetaan jälkikäteisen täyttämisen jäljellä olevilla menetelmillä. Muita oikeuksia, muun muassa myyntisopimuksen peruutusta tai sen rajoitusta voidaan soveltaa vasta ongelmien ratkaisemiseksi varatun kohtuullisen ajan kuluttua tain kahden epäonnistuneen jälkikäteisen täyttämisen jälkeen (korjaus tai tuotteen korvaaminen). Kun on kyse tavaran takuuvaihdosta, takuuaikaa ei muuteta. Kun kyseessä on valmistajan erityinen takuu yleisen takuun lisäksi, tätä seikkaa määritellään tuotteen kuvauksessa. Tämä takuu on voimassa vain tälle tuotteelle. .

7. Jätteiden talteenottojärjestelmä / Paristojen käyttöohjeet

Yrityksemme on yhteistyössä kattavan jätehuoltojärjestelmän pakkaustarvikkeista. Pyynnöstä tarjoamme tietoa keräyspisteistä (kierrätyskeskuksista) omalla alueella, missä talteenotto Asetuksen pakkaustarvikkeista tehdään maksutta.
Akut sisältävät arvokkaita materiaaleja, jotka ovat haitallisia ympäristölle, mutta joita voidaan kierrättää. Vanhoja paristoja ei saa heittää pois kotitalousjätteiden kanssa, vaan olisi käsiteltävä erikseen. Akkujen jakelijat ja jälleenmyyjät ovat velvollisia ottamaan käytetyt paristot; kuluttajat voisivat myös siirtää paristot kierrätyskeskuksiin.

Talteenottoa tarvitsevia akkuja on merkitty jäteastian ristillä, mitä on painettu pakkaukseen. Tämän symboli alle on kirjoitettu elektrolyytissä sisältyvistä alkuaineista:

Pb = lyijy, sisältyy yli 0,004 prosenttia.
Cd = kadmium, sisältyy yli 0,002 prosenttia.
Hg = elohopea, sisältyy yli 0,0005 prosenttia.

Tietenkin voit palauttaa meiltä ostetun akun ostimme meille kierrätykseen. Ole hyvä ja lähetä paketti riittävästi lisäämällä postimerkkejä seuraavaan osoitteeseen: Wemax Group GmbH & Co.KG, Französische Straße 12, 10117 Berlin.Huomio!

Sähkö-ja elektroniikkalaitteita ei saa heittää tavallisten kotitalousjätteiden kanssa. kuluttajat voisivat myös siirtää paristot paikalliseen keräyspisteeseen (kierrätyskeskukseen).

Osoite:
Wemax Group GmbH & Co.KG
Französische Straße 12
10117 Berlin

Puhelinnumero: +358 8 415 415 25
Sähköpostiosoite: [email protected]
Web: www.Motordoctor.fi

Toimitusjohtaja:
Max Wegner

ALV:n numero (VAT ID): DE281524971
Rekisteröitynyt: HRA 46262 B, käräjäoikeus Berlin-Charlottenburg

8. Polttomoottorien ja vaihteiston öljyn vastaanotto

On huomattava, että me hyväksymme edellä mainittuun osoitteeseen käytettyjä polttomoottori- ja vaihteistoöljyjä, koska se on meidän oikeudellinen velvollisuus vastaanottaa edellä mainittuja öljyjä sekä öljynsuodattimia ja öljyjätteitä.
Poikkeukset koskevat vain yllä mainittujen tavaroiden vastaanottoa, mutta ei niiden kuljetusta (toimitusta). Kysy tässä tapauksessa mahdollisista rajoituksista postin toimituksissa GGVS:n säännöstä (vaarallisten aineiden kuljetus säännöt maanteillä).

Berlin, Kesäkuu 2014

Motordoctor.fi - Palvelunumero ja asiakastukiMotordoctor.fi - Palvelunumero ja asiakastuki
Toivelista 0 Rekisteröidy
0
Tuotetta
#
0
Ostoskorisi on tyhjä